skip to Main Content
010-330 85 00 info@bjorka-assistans.se Tidvis

Att vara kund hos Björka

man i rullstol med kvinna

“För mig gör Björka drömmarna möjliga!”

“På mycket kort tid löstes situationen”

“Kärlek vid första ögonkastet”

Att vara anhörig hos Björka

Björka Assistans

“Det är mycket jag är stolt över när jag tänker på Björka – jag är ju med hela tiden och tillför.”

“Vi har så roligt i hela gruppen.”

 “Vi kunde inte vara i bättre händer än hos Björka”

Att vara assistent hos Björka

“Det är viktigt för mig att man känner trygghet med varandra, att man kan vara ärliga och lita på varandra. Och så känner jag det här!”

“Vi har väldigt roligt på jobbet”

“Man får utvecklas både som person och se andra utvecklas”

hands-437968_1920

Kvinna i 37-års åldern

För mig är bolaget där man känner sig … Läs mer.

barn_rullstol_boll

Åsa – assistent åt sin syster

Det som är viktigt för mig är min familj, släkt, vänner och jobbsituation runt mig – att det fungerar. Jag är tacksam för allt stöd jag och vi får. Den bästa känslan med Björka är att Läs mer

Linda bild

Lindas berättelse – Man får utvecklas

Det bästa på Björka är att ha upplevt hur familjen som jag jobbar hos har fått utvecklas tillsammans med pojken som jag arbetar med. Att se hur deras liv har blivit bättre och hur bra de har det tack vare att de har den hjälp de får ifrån Björka…Läs mer

man_barn_mustache

Person under rehab och med personlig assistans.

Hur är det att behöva hjälp men inte vilja bli definierad av det? Vi träffar en person som, på grund av en allvarlig olycka, sedan en tid har ett stort behov av personlig assistans och som på samma gång gjort ett medvetet val att inte låta det begränsa. Läs mer

ett par

Lars-Åke, make – till Ann-Christin

Utan assistans hade min fru inte kunnat vara hemma, utan suttit på något vårdhem. Vi kan inte vara i bättre händer än hos Björka! Läs mer

20190213-DSC_4612

Mahlins berättelse – Man blir alltid sedd och hörd

På en arbetsplats är det viktigt för mig att man kan vara sig själv. Jag valde Björka för jag kände de har samma värderingar och tankar som jag har. Jag ser Björka som glada, engagerade och kunniga. Det roligaste med att vara delaktig i Björka är att man….Läs mer

disabled-728522_1920

8-årig pojke

Här kommer snart en spännande berättelse om en pojke som gång på gång gjort det omöjliga möjligt.

kvinna_man

Make – till kvinna med stort omvårdnadsbehov

Björka är tillgängliga, tillförlitliga och tillmötesgående. Läs mer…

Back To Top