skip to Main Content
010-330 85 00 info@bjorka-assistans.se Tidvis ActiWay OneLab

Det är en mänsklig rättighet att ha den bästa personliga assistansen.

Om du inte är nöjd med ditt assistansbolag tycker vi att du ska byta. Vi garanterar dig att det inte är svårt eller komplicerat.

Vi hjälper dig i hela processen – och gör det enkelt för dig. Vårt mål är att du ska vara trygg i att vi tar allt ansvar.

Vi får kontakt
Du kontaktar oss via info@bjorka-assistans.se010-330 85 00 , via knappen “Jag vill bli kontaktad” på sidan eller via chatten längst ner till höger.

Vi bokar sedan in ett möte på en plats som är bra för dig. Önskar du ett digitalt möte ordnar vi såklart det. På mötet berättar du för oss hur du vill ha din assistans och vad du känner är viktigt för dig och dina personliga assistenter.
Vi ger dig information om oss, vår erfarenhet och vilket stöd vi blir för dig.

Du har bestämt dig
När du beslutat dig för att vi är rätt val för dig skriver vi avtal.

När vi tecknat avtalet tillsammans hjälper vi dig med allt det praktiska som behöver fixas. Vi är behjälpliga med att säga upp din tidigare assistansanordnare, kontakt med Försäkringskassa och din kommun och vi ordnar med alla papper. 

I nästa steg kontaktar vi dina befintliga assistenter där vi presenterar oss. Vi skriver anställningsavtal med dina personliga assistenter och behöver det rekryteras nya assistenter sätter vi omgående igång med det.

Uppstart
I samband med att avtalet signeras kommer vi även överens om när vi startar din assistans i vår regi.
På överenskommet datum är allt klart så att vi kan ta över utförandet av din assistans.

Välkommen till oss på Björka Assistans!!

Back To Top