VÅR VIKTIGASTE TILLGÅNG ÄR DE SOM ARBETAR HÄR

Den viktigaste egenskapen hos de som idag arbetar hos oss är att de är nyfikna på andra människor och kan förstå deras behov. Det är så vi kan ge bra service, genom att skapa oss en uppfattning om hur just den personen vill ha det. Hela vår ide bygger på att våra kunder trivs och är nöjda med vår personal.

DU FÅR SUPPORT SÅ DU KAN FATTA RÄTT BESLUT OCH KÄNNA TRYGGHET I DITT ANSVAR

På en bra arbetsplats är tillgängligheten viktig, att kontakten är tät mellan de som är ute bland våra kunder och de som sköter övriga uppgifter. Det handlar helt enkelt om att folk svarar och är på plats, hos oss är beslutsvägarna korta och du får klara besked. Du som arbetar hos oss kan nå oss hela tiden, vi ringer upp omgående om vi inte kunnat svara. Vi har schemalagda möten med mindre grupper av vår personal för att fånga upp det som händer. Om det skulle vara något trassel kan du alltid få svar, de finns alltid någon som tar ansvar.

Beskrivning av lediga tjänster hos Björka Assistans AB finns på Arbetsförmedlingen (ange ”Björka Assistans” som sökord) eller på Facebookgruppen ”Lediga jobb i Skåne

Om vi just nu inte har lediga tjänster får du gärna maila ditt CV till info@bjorka-assistans.se eller anmäla ditt intresse i formuläret nedan.

Intresseanmälan