skip to Main Content
010-330 85 00 info@bjorka-assistans.se

Ägare och ledning

Vi som äger och driver Björka Assistans heter Marie och Patrick Hansson.

Tillsammans med våra kollegor har vi över 30 års erfarenhet av vårdande yrken och utbildningar. Vi är väl insatta i hur uppskattat det ”lilla extra” är för den enskilde individen. Vilken lösning som är bäst för dig avgörs helt av din personliga situation och de önskemål du framför.

Med en egen dotter med funktionsnedsättning, vet vi  vad som krävs och hur mycket man måste kämpa för sin rätt att leva som andra gör.

Grundsynen är att alla har rätt att leva som alla andra, det handlar om människans behov och livskvalité.

Den självklara målsättningen är att i alla lägen förenkla vardagen för den som har behov av personlig assistans och dennes anhöriga.

Vi sitter även i styrelsen för Insamlingsstiftelsen för ett värdigt liv vars ändamål är att kunna hjälpa personer med funktionsvariationer enligt LSS med ekonomiskt stöd till “det lilla extra”.

Under oktober 2019 lanserade vi Björka Travel , som förmedlar resor och resmål med fokus på bra och prisvärd rehabilitering.

Tillstånd

Björka Assistans AB har, sedan 2011, tillstånd från Inspektionen för Vård och Omsorg (IVO) att bedriva personlig assistans för personkrets 1-3 (enligt 1 § LSS)

Lediga tjänster

Information om våra lediga tjänster hittar du hos Arbetsförmedlingen, Indeed och Uska (kommer snart) samt ett flertal “lediga-jobb-sökar”-sidor

indeed 2

Kollektivavtal

Björka Assistans har kollektivavtal med Vårdföretagarna sedan 2010.

Björka Assistans AB innehar sedan 2015 R-licens med licensnummer: 150603

R-licens är en etisk kvalitetsmärkning som identifierar företag vilka har ett etiskt förhållningssätt. Företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom sin organisation.

r-licens mod

Ekonomisk- och ägarinformation

Björka Assistans AB ägs till 100% av Marie och Patrick Hansson.

Information om styrelsens sammansättning samt annan ekonomisk information finns hos allabolag.se.

Tryck på allabolag-loggan så kommer du direkt till Björka Assistans AB på allabolag.se.

Tidredovisningssystem

Björka Assistans AB använder sig av marknadens bästa och mest kompetenta verksamhetssystem för assistansbolag, Tidvis.

Vi har ett nära samarbete avseende ny funktionalitet, felidentifiering och andra frågor som kan underlätta för både assistenter och för oss som assistansbolag.

Back To Top