skip to Main Content
010-330 85 00 info@bjorka-assistans.se

Linda arbetar som assistent och samordnare på Björka.

”Man får utvecklas både som person och se andra utvecklas”

Det bästa på Björka är att ha upplevt hur familjen som jag jobbar hos har fått utvecklas tillsammans med pojken som jag arbetar med. Att se hur deras liv har blivit bättre och hur bra de har det tack vare att de har den hjälp de får ifrån Björka.

Jag ser skillnad när jag hjälper till att utveckla pojken som jag arbetar med. Jag är tacksam för att jag får lova att hjälpa till och göra tillvaron för någon annan riktigt, riktigt, bra för den personen.

”Vi har väldigt roligt på jobbet”

Det är viktigt för mig att man känner trygghet med varandra, att man kan vara ärliga och lita på varandra. Och så känner jag det här! Mina arbetskamrater är helt underbara att jobba med – det är en bra gemenskap. Jag känner förtroende för alla och för Björka. Vi har roligt tillsammans när vi är tillsammans.  Jag skrattar i principen hela tiden – vi har väldigt roligt på jobbet.

Mina drömmar får plats i Björka genom att man får utvecklas både som person och se andra utvecklas. Jag blir engagerad när jag får var med och utveckla företaget och utveckla hur assistansen ska fungera – jag brinner för att göra det så bra som möjligt för så många som möjligt.

Värme, omtanke och gemenskap

Till den som funderar på Björka skulle jag berätta om vilket bra samspel vi har i hela kedjan från ledning till assistent. Du behöver aldrig vara rädd för att prata med någon och har du något problem så är det bara att ta det med vem som helst om precis allting.

Den bästa känslan med att gå till Björka är att veta att man påverkar någon annans liv i väldigt positiv riktning, man gör någonting bra för en person som behöver en hela tiden. Att man faktiskt mår bra och trivs med det inom sig, hela vägen in.

Back To Top