skip to Main Content
010-330 85 00 info@bjorka-assistans.se Tidvis ActiWay OneLab

Åsas syster är assistansberättigad. Åsa arbetar också själv som assistent i gruppen.

Så här berättar hon om sina upplevelser:

“Vi hade tidigare en stort nationell assistansbolag. Det var kaos, vi fick ingen nära kontakt och vi upplevde att ingen hade koll. De brydde sig inte om min syster eller oss assistenter utan körde bara sitt och var inte engagerade. När vi ville hitta på roliga saker som någon utflykt eller så, var svaret att att det kunde assistenterna betala – den möjligheten har ju inte alla. Så ska det ju inte behöva vara!

Jag drev på så att vi bytte till ett annat, bättre bolag Björka – det har betytt allt! Idag är det lugnt och alla i gruppen är glada och trivs!

Det var en speciell upplevelse när Marie var hos oss första gången. Jag kände att hon kan personlig assistans och att hon vill att min syster ska få det liv hon önskar men också det hon behöver och har rätt till.
Marie vet vad hon gör och är väldigt drivande. Det gjorde mig lugn och trygg. Vi fick hjälp av Björka att ansöka om personlig assistans hos Försäkringskassan.

Björka är alltid tillgängliga, tillmötesgående och löser saker som vi behöver hjälp med. De finns som bollplank och ställer upp, som tex när min syster blev sjuk och vi var i kris. Vi blir alltid positivt bemötta.

Alla i gruppen tycker att kommunikationen med Björka fungerar jättebra, fast vi bor långt bort rent geografiskt. Vi trivs tillsammans  och assistenterna är bara bäst – de är så bra mot min syster. Min syster trivs och vi är som en familj. Jag skrattar jämt – vi har så roligt i hela gruppen.

Skulle jag berätta om Björka för en nära vän som är i samma läge som jag, skulle jag berätta att Björka är måna om både kunder och personal. Att Björka finns nära till hands och ger oss stor uppmärksamhet. Att Björka ställer upp och är alltid tillgängliga.

Jag skulle önska att samhället och politiker förstår vikten av bra assistans innebär. Björka möjliggör att en riktigt bra assistans är fullt möjlig.

Back To Top