Björka Assistans kan nu erbjuda personlig assistans på Teneriffa

Teneriffa är sedan många år tillbaka ett mycket uppskattat resmål för personer med funktionsnedsättning.

Orsaken till detta är bland annat det härliga klimatet, det stora utbudet av handikappanpassade träningsfaciliteter samt det trevliga bemötandet.

Björka Assistans kan nu erbjuda personlig assistans på plats på Teneriffa.

Vi har mycket duktig svensk personal på plats som kan Teneriffa, pratar spanska flytande, har mycket bra kontakt med spansk sjukvård och myndigheter samt har lång erfarenhet inom personlig assistans.

De har alla kunskaper för att din vistelse på Teneriffa ska vara så trygg och härlig som du förväntar dig.

Du väljer själv om du vill köpa enstaka strö-timmar eller om mer schemalagd assistans under din vistelse.

Timtaxan vi debiterar motsvarar schablonbeloppet för personlig assistans.

Vi erbjuder denna service även till dig som inte är kund till Björka Assistans idag och till dig som inte alls har personlig assistans men som är lite till åren kommen och vill ha lite extra hjälp under semestern.

Låter det intressant?

Kontakta oss så berättar vi mer!

Teneriffa rullstol

Björka Assistans AB startar insamlingsstiftelse

Marie och Patrick Hansson, ägare till Björka Assistans AB, har ansökt om att starta (stifta) en insamlingsstiftelse ”Patrick och Marie Hanssons insamlingsstiftelse” med ändamål att samla in medel för utdelning till välgörande ändamål.

Målgruppen som kan söka medel ur denna stiftelse är personer med funktionshinder enligt LSS-lagstiftningens definition och företag/föreningar som verkar för personer med funktionshinder enligt LSS.

Man kommer kunna ansöka om ekonomiskt bistånd för tex olika former av hjälpmedel för att underlätta vardagen, resa eller andra aktiviteter.

-Vi hoppas att vi, genom vår stiftelse, kan hjälp till det ”lilla extra” för att denna utsatta grupp ska kunna få ett bättre och mer innehållsrikt liv.”

Stiftelsen vill även främja kontinuerligt kompetenshöjande insatser för personliga assistenter, anhöriga och andra representanter för funktionshindrade personer enligt LSS.

händer

 

AF
Årets företagare värnar om kunder och anställda
Ur motiveringen

”Årets företagare 2014 går till Marie Hansson på Björka Assistans AB för att hon besitter ”en unik kompetens och kunskap om vad kommuner efterfrågar som beställare/…/ På så sätt kommer vårdtagarens bästa på ett naturligt sätt i fokus”. Läs artikeln i Lokaltidningen